top of page
Bijkletsen - 18045 Stonefire Grijs.jpg

VEEL GESTELDE VRAGEN

Heeft Het Woonlokaal ook een fysieke winkel?

Het Woonlokaal heeft geen fysieke shop. Maar uiteraard is het altijd mogelijk om op afspraak langs te komen. Bijvooorbeeld wanneer je accessoires graag even in het echt wilt bekijken alvorens je tot aankoop over gaat. Of als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor iemand of voor een cadeaubon. Uiteraard mag je ook altijd vooraf even een berichtje sturen met het budget voor een cadeau en dan ontvang je een aantal voorstellen die hierop aansluiten! Kortom, voel je niet bezwaard...altijd welkom!

Heeft Het Woonlokaal ook cadeaubonnen?

Jazeker! Het Woonlokaal biedt cadeaubonnen aan vanaf €10,00. Altijd leuk verpakt met een extraatje. Je kunt de cadeaubonnen afhalen wanneer je deze graag persoonlijk wilt overhandigen. Daarnaast is het ook mogelijk om een digitale cadeaubon te bestellen die de ontvanger dan direct in zijn/haar mailbox ontvangt met bijbehorende code om op de webshop te verzilveren.

Wat zijn de openingstijden van Het Woonlokaal?

Het Woonlokaal heeft geen vaste openingstijden. Neem contact op om een afspraak te maken om je bestelling af te halen en/of woonaccessoires in het echt te bekijken. Wanneer Het Woonlokaal extra openingsdagen heeft (bijvoorbeeld rond de feestdagen) dan communiceren wij dat apart via de website en de socials. Stuur vooraf een berichtje en je bent altijd welkom!

 

 

 

Contactgegevens

Het Woonlokaal

Dorpsstraat 10

3945 BL Cothen

(+31) 6 3179 1398

info@hetwoonlokaal.nl

bottom of page