top of page
Bijkletsen - 18045 Stonefire Grijs.jpg

OVER HET WOONLOKAAL

Het Woonlokaal biedt de leukste woonaccessoires voor in huis. Sfeermakers voor wonen, keuken & tafelen, tuin & veranda en de mooiste groendecoratie en cadeau artikelen. Alles om van je huis een gezellig thuis te maken.

 

Mix & Max je interieur met accessoires van mooie merken als Leeff, Gusta, Light & Living, House Vitamin, Senza, Bridgewater Company, Home Society en meer!

Los van de webshop heeft Het Woonlokaal ook een aantal leuke samenwerkingspartners. Bij deze partners vind je ook een mooi aanbod van woonaccessoires die daar direct te koop zijn.

> Deep Purple Fashion in Wijk Bij Duurstede 

> Kapsalon Marja in Cothen

Het Woonlokaal heeft geen fysieke shop. Maar uiteraard is het altijd mogelijk om op afspraak langs te komen. Bijvooorbeeld wanneer je accessoires graag even in het echt wilt bekijken alvorens je tot aankoop over gaat. Of als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor iemand of voor een cadeaubon. Uiteraard mag je ook altijd vooraf even een berichtje sturen met het budget voor een cadeau en dan ontvang je een aantal voorstellen die hierop aansluiten! Kortom, voel je niet bezwaard...altijd welkom!

Sfeerdagen
Een aantal keer per jaar organiseert Het Woonlokaal sfeerdagen. Dan kun je de volledige collectie bekijken en inspiratie op doen onder het genot van een gezellig kopje koffie, hapje en drankje. 

Ik hoop je snel eens te zien bij Het Woonlokaal! 

Wendy

 

 

Contactgegevens

Het Woonlokaal

Dorpsstraat 10

3945 BL Cothen

(+31) 6 3179 1398

info@hetwoonlokaal.nl

bottom of page