top of page

RUILEN & RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hetwoonlokaal.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is  

 

Retouradres

Het Woonlokaal

Dorpsstraat 10

3945 BL Cothen 

Mocht het geretourneerde product of de originele verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken of te proberen dan kan een eventuele waardevermindering aan u doorbelast worden. Behandel het product met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Beschadigd product

Het Woonlokaal doet haar uiterste best de bestelling zo goed mogelijk beschermd te versturen. Mocht het artikel onverhoopt toch beschadigd zijn bij ontvangst, stuur dan direct een foto hiervan naar info@hetwoonlokaal.nl. Wij zullen de klacht dan beoordelen en u een passend voorstel doen.

Ruilen
Het Woonlokaal vervangt alleen producten die defect of beschadigd zijn. Wilt u retourneren, zie dan bovenstaande informatie.

bottom of page