top of page

Leeff

Leeff laat zich inspireren door de momenten die er écht toe doen. Die waardevolle stukjes tijd die o zo goed voelen. En die je het liefst voor altijd zou willen bewaren. Je maakt ze mooi met de prachtige producten van Leeff.  Life is all about moments!

Schermafbeelding 2023-01-25 om 15.41.08.png

Gusta celebrate the day!

‘Celebrate the day’, dat is waar Gusta voor staat. Gusta is een jong, stoer en warmbloedig (Me Gusta = Spaans) Nederlands merk met invloeden van Scandinavië tot aan de Mediterrane. Bij deze mix aan invloeden voelen wij ons het beste thuis. Daarnaast vormt het de basis waarmee de Gusta producten ontwikkeld worden. “It’s part of our DNA to celebrate every day”.

Schermafbeelding 2023-01-24 om 09.46.09.png

A world of inspiration

Light & Living creëert een wereld vol inspiratie op woongebied met verlichting, woonaccessoires en (klein)meubelen. Met ons team houden we ons bezig met de laatste woontrends en gaan we op zoek naar mooie, unieke én betaalbare verlichting en woondecoratie.  

Schermafbeelding 2023-01-25 om 15.30.07.png

Senza

SENZA staat voor sfeervol, gezellig en stoer. Door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren passen de artikelen in ieder interieur. Wat in 2017 is ontstaan met een kleine collectie kaarsenhouders en plaids is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een sterk home & living merk met een ruime collectie producten voor een knus huis, een stijlvolle keuken en een gezellige avond samen. SENZA vindt het belangrijk dat iedereen van zijn of haar huis een warm thuis kan maken, een plek om te genieten van de alledaagse dingen, alleen of met elkaar. 

bottom of page