top of page

POP UP SAMENWERKING

Het Woonlokaal heeft naast de webshop GEEN fysieke winkel. Maar Het Woonlokaal 'Popt' af en toe op op een bijzondere of tijdelijke locatie.

POP UP NIGHT

Een origineel concept waarbij de shop zijn intrede doet bij de horeca. Voor een avond richt Het Woonlokaal een gedeelte van een horeca gelegenheid volledig in als sfeervolle 'woonwinkel'. Onder het genot van een drankje en hapje kunnen de bezoekers een avond gezellig woonshoppen!

Pop Up Night  Engel Wijk bij Duurstede 29-3-17

Pop Up Night Engel Wijk bij Duurstede 8-11-17 

POP UP WEEKEND

Voor een weekend nemen wij onze intrek in een mooie sfeervolle locatie. Een locatie die al een beleving op zich is. Eerder waren wij al in een geweldige mooie schuur bij een monumentale boerderij in Werkhoven.

Impressie pop uw weekend 

POP UP STORE

Voor een kortere periode transformeren wij een leegstaande winkelruimte om tot een sfeervolle woonwinkel. Bekijk hier de foto's van de Pop Up store in Langbroek!

INTERESSE

Heeft u een leegstaande locatie / horeca gelegenheid  of een eigen bijzondere locatie en heeft u interesse in een samenwerking met Het Woonlokaal neem dan contact met ons op! Wij denken graag met u mee voor een sfeervol Pop Up concept!

Wendy Verhoeven 

info@hetwoonlokaal.nl 

(06) 31 79 13 98     

bottom of page